icreate webdesign - vi skapar och underhåller webbplatser åt små och medelstora företag.

 

God webbdesign

Att finnas på internet är en självklarhet för de flesta idag, men det räcker inte. För att också synas i det ofantliga utbudet på internet krävs intelligenta lösningar och God webbdesign.

Med God webbdesign menar vi att webbplatsen är informativ, intressant och användbar. För att locka till återkommande besök måste webbplatsen också vara aktuell och ha en stil anpassad för målgruppen.

Icreate webdesign hjälper Er att skapa en webbplats som uppfyller både Era och Era kunders behov.

Vi skapar God webbdesign, med fokus på användbarhet.

 

Om användbarhet

Webbplatsen måste fylla ett behov. Den ska föra Er närmare Era kunder. Webbplatsen ska föra ut Ert budskap på ett effektivt och lockande sätt. Dessutom måste det vara enkelt att underhålla och uppdatera webbplatsen.

Er webbplats får endast ett par korta ögonblick på sig att visa sig intressant för besökaren. För att inte genast klicka sig vidare, måste besökaren mötas av relevant information, snyggt förpackad och med en tydlig struktur.

Användbarhet innebär också att budskapet når fram oberoende av besökarens tekniska utrustning, programvara och ev funktionshinder etc.

Icreate använder vedertagna standarder och CSS för att skapa användbar webbdesign.

 

10 steg tillsammans...

För att skapa en användbar webbplats arbetar icreate tillsammans med Er i 10 steg.

Behovsanalys -
Offert -
Målformulering -
Layoutförslag -
Orginalarbete -
Bearbetning -
Programmering -
Presentation/tester -
Publicering -
Uppdatering -

 

Grafisk design

Icreate kan även hjälpa Er att skapa en logotype eller grafisk profil att användas i andra sammanhang, som exempelvis i tryck.

 

Våra priser

Icreate erbjuder en kostnadsfri behovsanalys, där vi tillsammans formulerar Era behov, målgrupper och mål för att skapa en så effektiv webbplats som möjligt. Behovsanalysen leder till en offert från icreate.

Icreate erbjuder även tre färdiga designpaket anpassade efter olika behov:

Liten - innehåller: behovsanalys, bearbetning av orginal, enkel design, huvudsida + 3 webbsidor, publicering på Er server, registrering hos Google. Pris 2 900 kr.

Mellan - innehåller: behovsanalys, bearbetning av orginal, unik design, huvudsida + 8 webbsidor, kontaktformulär, publicering på Er server, registrering hos Google. Pris 4 800 kr.

Stor - innehåller: behovsanalys, bearbetning av orginal, dynamisk design, huvudsida + 15 webbsidor, kontaktformulär, animationer, publicering på Er server, registrering hos Google, fria uppdateringar under 3 månader. Pris 7 700 kr.

 

Om icreate

Icreate webdesign skapar och underhåller webbplatser åt små och medelstora företag och organisationer.

Vi har specialiserat oss på att göra det vi kallar God webbdesign - design som är informativ, intressant och användbar. God webbdesign är tillgänglig för alla besökare oavsett teknisk utrustning, programvara eller ev funktionshinder. Därför använder vi vedertagna standarder enligt w3c-konsortiets rekommendationer.

Icreate webdesign grundades 2004 av Mattias Thiel, som studerat webbdesign med inriktning på användbarhet på Högskolan för Lärande och kommunikation i Jönköping. Tidigare jobbade Mattias med design under varumärket Green Dot Productions. Icreate är baserat i Jönköping.

Icreate webdesign * Fogdegatan 3 * 554 54 Jönköping * info@icreate.se * 070-4402320